Header pic

Pic

Με ΄΄άρωμά΄΄ Κορακοβουνίου το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

  Στις φετινές βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2019 στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Αρκαδία, βρίσκεται και μια υποψήφια από το Κορακοβούνι Αρκαδίας η Ιωάννα Δημητρίου Λυτρίβη.


 Η Ιωάννα, κόρη του Δημητρίου Λυτρίβη και της Όλγας Τετώρου είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και οσονούπω διδακτορικό στην Πολιτική Επιστήμη. Εργάζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, σε επιτελικές θέσεις της δημόσιας διοίκησης, ενώ πριν το 2011 ήταν επιστημονική υπεύθυνη σε δομές δια βίου μάθησης και πλέον υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον νομό Αρκαδίας.

 Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το Κορακοβούνι ακούγεται στην πολιτική σκηνή της χώρας μας καθώς στο παρελθόν ήταν υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας ο Παναγιώτης Γεωργίου Θεόφιλας, με δικό του κόμμα μάλιστα. Ο Γεώργιος Ράμμος, επιφανής νομικός και διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που είχε διατελέσει υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ενώ από το Κορακοβούνι έχει καταγωγή, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος, ο Πρόεδρος και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλειος Λεβέντης

2 σχόλια:

  1. Νέοι άνθρωποι σε παλιά καταστροφικά κόμματα. Κρίμα.
    Τόση ανεργία και φτώχεια για να κυβερνήσει και πάλι μνημονιακό κόμμα.

    Καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νέοι άνθρωποι με νέα μυαλά και ιδέες μπορούν να αλλάξουν το τόπο ακόμα και μέσα απο ενα κόμμα που παλιά είχε συντελέσει στο να φτάσει η χώρα μας στην κατάσταση της. Τι γίνεται όμως όταν πιστεύεις κόμματα που έχουν συμβάλει στην καταστροφή όλης τη γης; Ε Ρόζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.