Header pic

Pic

Στην προετοιμασία με την Εθνική Μπάσκετ Κωφών ο Γεώργιος Τετώρος

 Στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, όπου βρίσκεται  η Εθνική Ομάδων μπάσκετ κωφών των ανδρών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, βρίσκεται και ο Γεώργιος Τετώρος από το Κορακοβούνι. 

 Θοδωρής Αλμπάνης και Γιώργος Καλαφατάκης είναι οι προπονητές της ομάδας ενώ την αποστολή αποτελούν οι: Πεταλάς, Απτόσογλου, Μίλιος, Γιαννόπουλος, Σταυρακόπουλος, Τασιούλης, Γρίλλης, Στρέκλας, Γκανάτσας, Ντικούδης, Ερηνάκης, Κωνσταντάρας, Βαγιόπουλος, Ντερτιλής, Τσαγκαρούλης, Τετώρος και Παπαδημητρίου. 
 Ο Χάρης Γιαννόπουλος εκτελεί και χρέη τιμ μάνατζερ, ενώ ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος είναι γυμναστής.

 Η Εθνική ομάδα συγκαταλέγεται στις μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος χάρης τις διακρίσεις της. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει 6 μετάλλια σε Ευρωπαϊκά, Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.