Header pic

Pic

Αθλοπαιδίες στο Κορακοβούνι Αρκαδίας (video&photo)

Το απόγευμα του Σαββάτου, 17 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη γιορτούλα για παιδιά στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. 

 Πάνω από 60 παιδιά, αφού διαγωνίστηκαν σε τσουβαλοδρομιες, αυγουλοδρομιες, συκοδρομιες, μπαλονοδρομιες, διελκυστίνδα και συλλογικά χορευτικά, κέρδισαν επάξια το έπαθλο, που δεν ήταν άλλο από πολλές λιχουδιές!

              








4 σχόλια:

  1. Ανώνυμα σχόλια δεν γίνονται δεκτά και διαγράφονται.
    Η ομάδα του KWR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας, ειδικά όταν η αφορμή είναι μια εκδήλωση για παιδιά. Όλοι αγαπάμε το χωριό μας και θέλουμε να γίνονται πράγματα που μας ευχαριστούν. Με το να πετάμε αιχμές ο ένας στον άλλον και να κατηγορούμε τα εκάστοτε μέλη του συλλόγου το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αποθαρρύνουμε ανθρώπους από το να ασχοληθούν ενεργά προς όφελος του χωριού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά να πω πως διαφωνώ κάθετα με τον αυταρχικό τρόπο που διαγράφηκε ένα σχόλιο συντοπίτη μας με τη δικαιολογία της ανωνυμίας τη στιγμή που το ίδιο το site από "κατασκευής" δίνει τη δυνατότητα σχολιάζοντας να κρατήσει κανείς κρυφά τα στοιχεία του. Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με τα γραφόμενα του συγκεκριμένου σχολίου σχετικά με τη συμμετοχή η μη του συλλόγου στην προσπάθεια που έγινε με μοναδικό σκοπό το χαμόγελο των παιδιών. Θερμά συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ιδέας και σε όλους όσους το απόλαυσαν μαζί με τα παιδιά. Είχα την τύχη να είμαι μία από αυτούς. Όσο για την συνεισφορά του συλλόγου δεν είναι ούτε το μέσο ούτε ο τρόπος κατάλληλος να συζητηθεί το θέμα. Είμαι βέβαιη πως οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν έχουν τη θέληση και τη διάθεση για μία ουσιαστική συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια απο τους κουκουλοφόρους που γυρνούσαν ανωνυμα και έδιναν κόσμο. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε διάλογο ακόμα και με κατηγορίες προς κάθε συλλογο ή πρόσωπο αρκεί να γίνεται επώνυμα.
    Επίσης, είναι αρκετά κουραστικό συνέχεια να κατηγορούν τον σύλλογο ανωνυμα. 
    Είναι πολιτκη του site τα ανώνυμα να διαγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.