Header pic

Pic

Πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση των κατοίκων του Κορακοβουνίου (φώτο)

 Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2019 η συνέλευση των κατοίκων του Κορακοβουνίου στο χώρο συνελεύσεων του Κοινοτικού καταστήματος του Κορακοβουνίου ύστερα από το κάλεσμα του προέδρου του Κορακοβουνίου Ρουμπή Στυλιανού.


 Το παρών έδωσαν ο αντιδήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γεώργιος Σαμαρτζής, οι δημοτικοί σύμβουλοί Ιωάννης Χονδρολέος και Γεώργιος Λυτρίβης και ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Ανδρέα Αθάνασιος Σούρσος.

 Οι κάτοικοι του Κορακοβουνίου αφού άκουσαν τις εισηγήσεις του Προέδρου για έργα που πρέπει να γίνουν ή είναι δρομολογημένα να γίνουν στο Κορακοβούνι αλλά και στο Ορεινό Κορακοβούνι, όπως η ηλεκτροδότηση της Βρύσης, η μεταφορά του νερού από την πηγή στο Κορακοβούνι σε καινούριο δίκτυο, το Μουσείο Σχολικής ζωής στο κλειστό Δημοτικό σχολείο του χωρίου, το γήπεδο, συντήρηση δρόμων, καθαριότητα, κ.α, έλαβαν και χαρτί με τα χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου και στην συνέχεια έκαναν και αυτοί τις προτάσεις τους για έργα στο χωριό.

 Σε επόμενη ανάρτηση θα μπορέσετε να δείτε όλο το βίντεο της συνέλευσης.












1 σχόλιο:

  1. Τελικά υπάρχουν τα χρήματα στον κωδικό που αναφέρθηκε; Αν υπάρχουν πόσα είναι; Ζητάμε επίσημη ενημέρωση και όχι εντυπωσιασμούς!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.