Header pic

Pic

To Πανηγύρι της Μετάστασης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στην Τσερπενά. (photo&video)

 Ένα πανηγύρι από τα παλιά πραγματοποιήθηκε φέτος στην Τσερπενά Κυνουρίας με αφορμή την Μετάσταση του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στην Τσερπενά με πρωτοβουλία του Ιερομόναχου Κύριλλου και μιας ομάδας εθελοντών την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019.


 Από την παραμονή της εορτής βρέθηκαν στο εξωκλήσι του Αγίου και ετοίμασαν όσο καλύτερα μπορούσαν το πανηγύρι όπου μετά την Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής, υποδέχτηκαν τους πιστούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν βραστό, σουβλάκια, κρασί, γλυκά και άλλα εδέσματα.

 Οι νεότεροι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ιστορίες από τα παλιά με τους μεγαλύτερους να λένε για τις αναμνήσεις που είχαν όταν η Τσερπενά έσφυζε από ζωή και το κέφι δεν άργησε να ανάψει και ο χορός κράτησε μέχρι το απόγευμα δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

 Στα πλαίσια της εορτής πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με τους τυχερούς αριθμούς να είναι οι εξής:
Ένα κατσίκι προσφορά του πατέρα Κύριλλου Νο 0070
Ένα τάμπλετ προσφορά του Korakovouni Web Radio Νο 0274
Ένα σακί σκυλοτροφή προσφορά "Πελεκάνος" Νο 0220
Ένας ασκός 20κιλών κρασί προσφορά "Πετρούλα" Νο 0392
Ένα μπουκάλι ουίσκι προσφορά "Cafe Τσανάκας" Νο 0603
 Οι τυχεροί μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6980450900 για την παραλαβή των δώρων τους.




































































Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.