Header pic

Pic

Χριστούγεννα στο HO - HO - ΧΩριό μας!

Το Κορακοβούνι φτιάχνει εορταστική ατμόσφαιρα! Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να υποδεχτούμε τις οικογενειακές γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στις ακόλουθες εκδηλώσεις μας:


    • Την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, στις 12 το μεσημέρι (μετά τα κάλαντα), συναντιόμαστε στο Κοινοτικό Κατάστημα, στη μικρή πλατεία, πίσω από την εκκλησία και ετοιμάζουμε χειροποίητα στολίδια, με τη βοήθεια μαμάδων και εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια στολίζουμε με αυτά το δέντρο της κεντρικής πλατείας!
    • Την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, ώρες 11:00-14:00, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας φέρνει στην κεντρική πλατεία του Κορακοβουνίου φουσκωτά, κλόουν, σπίτι Αη - Βασίλη και παιχνίδια δεξιοτήτων!
    • Την Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος (Α.Ε.Ε.Σ.) Κορακοβουνίου διοργανώνει χοροεσπερίδα στο Κτήμα Τσιουλόγιαννη, στο Παράλιο Άστρος!
    • Την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, συγκεντρώνουμε τους μικρούς μας φίλους στη μικρή πλατεία για μια σειρά από χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, καλλιτεχνικές δημιουργίες, σπιτικό μπουφέ και πολλή πολλή μουσική!
    • Την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και περιφοράς εικόνας για τον πολιούχο του χωριού μας, Άγιο Βασίλειο!
    • Την Πρωτοχρονιά, μετά την πρωινή εκκλησιαστική λειτουργία, ακολουθεί γιορτινή μάζωξη στο Κοινοτικό Κατάστημα για την κοπή της πίτας (χρηματικό έπαθλο 50€ για τον τυχερό που θα βρει το φλουρί), καθώς και διανομή των ημερολογίων του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου!

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.