Header pic

Pic

Πώς να γίνετε Influencer του Instagram

Το Instagram Influencers έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, με πολλά ενδιαφέροντα που θα σας κρατήσουν σε μια κατάσταση της αναζήτησης και του ψαξίματος για ενδιαφέροντα .

Εάν είστε συνδεδεμένοι με το Instagram και ονειρεύεστε να αποκτήσετε επιρροή, ίσως να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους με το περιεχόμενό σας ή να κερδίσετε χρήματα, αυτό το άρθρο θα εξηγήσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς!

Εάν θέλετε να είστε Influencer, πρέπει να έχετε κάτι για να μιλήσετε ή να γι εκφράσετε, και ένα κοινό που θα σας ακούσει. Επιλέξτε μερικά θέματα που σας ενδιαφέρουν και εστιάστε σε αυτά. 

Σκεφτείτε τα πάθη σας και μοιραστείτε τα! Εάν μπορείτε να βρείτε ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς ανθρώπους, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Ολοκληρώστε το βιογραφικό σας 

Όταν έχετε μια ξεκάθαρη θέση, γράψτε ένα δεσμευτικό βιογραφικό προφίλ. Θα πρέπει να εξηγήσετε ποιος είστε και τι θα καλύψει ο λογαριασμός σας. 

Βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνει την προσοχή του δυνητικού ακροατηρίου σας. Προτείνουμε να ελέγξετε και να διαγράψετε περιεχόμενο που υπάρχει ήδη στη σελίδα σας και δεν ταιριάζει με το νέο σας θέμα. 

Είναι επίσης καλό να προσέχετε τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει  στο παρελθόν, αλλά προτιμάτε να μην μοιράζεστε με άγνωστους ανθρώπους. 

Επίσης, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Ακολουθήστε άλλους προτεινόμενους λογαριασμούς Το Instagram χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για να προτείνει παρόμοιους λογαριασμούς που θα ακολουθήσουν, βάσει των θεμάτων σας ή επειδή μοιράζεστε τους ακόλουθους. 

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τους προτεινόμενους λογαριασμούς, είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπτύξετε τη δική σας λίστα με τους ακόλουθους.


Αλληλεπίδραση με διάσημα προφίλ 


Στο Instagram θα πρέπει να είστε σε πολλά μέρη, ώστε οι άνθρωποι να σας βρίσκουν εύκολα. Αν λείπουν οι οπαδοί, ο λογαριασμός σας δεν θα έχει υπερβολική ορατότητα. Ως εκ τούτου, προτείνουμε να συνδεθείτε με άτομα που έχουν μεγάλο κοινό. 

Σχολιάστε τις θέσεις τους, αναφέρατε τους ( όταν έχετε κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να πείτε, αλλά να είστε επιλεκτικοί).

 Εάν επιτύχετε σε μια αναφορά ή αναπαράγετε μερικές από τις δημοσιεύσεις σας, πιθανότατα θα κερδίσετε περισσότερους οπαδούς. Συγχρονίστε το Instagram με τους Λογαριασμούς Facebook 

Σήμερα, η συνέργεια μεταξύ των κοινωνικών δικτύων είναι πολύ σημαντική. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι το Facebook είναι λιγότερο στα media, η σύνδεση και των δύο λογαριασμών θα σας δώσει ορατότητα. Για παράδειγμα, οι φίλοι σας στο Facebook θα δουν ότι βρίσκεστε στο Instagram και πολλοί θα αποφασίσουν να σας ακολουθήσουν. 

Επιπλέον, μπορείτε να δημοσιεύσετε αναρτήσεις και ιστορίες και στα δύο δίκτυα ταυτόχρονα. 

Δημοσίευση συχνά και τακτικά 


Οι λίγοι άνθρωποι που θέλουν να ακολουθήσουν να έχουν λειτουργικούς λογαριασμούς. Αν κάποιος σας ακολουθήσει, αλλά συνειδητοποιήσει ότι δεν δημοσιεύετε τίποτα, αργά ή γρήγορα θα σας απωθούν. Επομένως, προσπαθήστε να έχετε κάποια τακτικότητα όταν δημοσιεύετε περιεχόμενο. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο εκδόσεων για να είστε βέβαιοι ότι δεν πηγαίνετε πολύς χρόνος χωρίς δημοσίευση.


Δημιουργήστε ενδιαφέρον περιεχόμενο


Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν είναι επίσης καθοριστικής σημασίας. Είτε πρόκειται για βίντεο, φωτογραφίες ή κείμενα με εικόνες, αφιερώστε χρόνο και αγάπη. Οι οπαδοί σας θα το εκτιμήσουν. Ελέγξτε την ορθογραφία και προσθέστε δημοφιλή hashtags (τόσο γενικά όσο και εξειδικευμένα) που θα σας δώσουν την ορατότητα. 

Για φωτογραφίες, επιλέξτε προσεκτικά, προσθέστε φίλτρα (μπορούν να αυξήσουν τα σχόλια και τις επισκέψεις εκθετικά) και φροντίστε τη φόρμα ώστε να έχουν τη δική τους οπτική ταυτότητα. 

Αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους


 Όπως και να δημοσιεύετε τακτικά, είναι σημαντικό να αλληλεπιδράσετε με τους οπαδούς σας. Δεν πρόκειται να απαντήσετε σε καθένα από τα σχόλια, αλλά πρέπει να δείτε ότι είστε προσεκτικοί στις απόψεις τους. Δεν ενοχλεί το γεγονός ότι ανταποκρίνεστε στην προσοχή σας, προσφέροντας σε μερικές από τις δημοσιεύσεις σας ή σχολιάζοντας το περιεχόμενό τους από καιρό σε καιρό. 

Δημοσιεύματα 


Οι Ιστορίες έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στο Instagram: ακολουθούνται από εκατομμύρια ανθρώπους και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δείξετε την πιο προσωπική σας πλευρά. Μην διστάσετε να συμπεριλάβετε τα hashtags, τις τοποθεσίες, τα αυτοκόλλητα κλπ. Στις ιστορίες σας. Εάν είναι αρκετά ελκυστικές, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το κοινό σας.

Συμβουλή: Μην αγοράζετε τους ακόλουθους 


Παρόλο που στην αρχή μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πάρετε το εύκολο μονοπάτι, σας προτείνουμε να μην αγοράσετε οπαδούς στο Instagram. Αν το κάνετε, θα έχετε ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται για τις δημοσιεύσεις σας και συνεπώς δεν θα αλληλεπιδράσουν μαζί σας. 

Παρόλο που φαίνεται αργός, ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε τους οπαδούς είναι να το κάνετε οργανικά, ως αποτέλεσμα του περιεχομένου που δημοσιεύετε και της συμπεριφοράς σας στο δίκτυο. Αυτό που αποδείχθηκε ότι δουλεύει είναι οι εφαρμογές για να κερδίσουν οπαδούς. 

Αυτές οι εφαρμογές ακολουθούν μεγάλο αριθμό λογαριασμών κάθε μέρα για εσάς, με σκοπό να σας ακολουθήσουμε. 

Υπάρχουν πολλές από αυτές τις εφαρμογές: 

Top Influenz, Real Followers, Instafollowfor Instagram, GetFollowersBoost για να αναφέρουμε μερικά μόνο. Εάν είστε πολύ τεμπέλης για να το κάνετε χειροκίνητα, θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοί σας, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς σας προσφέρουν επίσης ανάλυση και συμβουλές για το πώς να αυξήσετε το ακροατήριό σας.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: kwr.gr
ΠΗΓΗ: https://ccm.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.