Ένα Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι

Στο Κορακοβούνι, πυρήνα πολιτιστικών δραστηριοτήτων αρκετά χρόνια τώρα… συνεχίζουμε να πρωτοτυπούμε και φέτος το Καλοκαίρι, δίνοντας έμφαση και στις Εικαστικές Τέχνες!


διαβάστε περισσότερα →

Το πρόγραμμα των Εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κουτρούφων.

 Παραδοσιακό γλέντι και το καθιερωμένο τουρνουά 3 on 3 περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κουτρούφων για το Καλοκαίρι του 2018
διαβάστε περισσότερα →

Ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου

 Ανακαινίστηκε το γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου στα πλαίσια της αξιοποίησης από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας των γηπέδων μπάσκετ του Δήμου.
διαβάστε περισσότερα →

Δημοτικό Γλέντι από τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου


Δημοτικό γλέντι θα διοργανώσει και φέτος ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2018.
διαβάστε περισσότερα →

Πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού τον μήνα Ιούλιο

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ύστερα από την υπ’ αριθ. 100/2015 απόφαση του Δ.Σ, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό,
διαβάστε περισσότερα →

Ορίστηκε ο προσωρινός ανάδοχος για τον αγωγό τροφοδότησης νερού στο Κορακοβούνι Κυνουρίας

 Ορίστηκε ο προσωρινός ανάδοχος για τον αγωγό τροφοδότησης του Κορακοβούνιου με νερό.

διαβάστε περισσότερα →

Σαν Σήμερα το 1994 εκοιμήθη ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης

 Αγιορείτης μοναχός, ιδιαίτερα δημοφιλής στις μέρες μας. Οι θαυμαστές του όλο και πληθαίνουν και του πιστώνουν θαύματα και προφητείες επί παντός του επιστητού. Το 2015 ανακηρύχθηκε Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και η μνήμη του εορτάζεται στις 12 Ιουλίου.
διαβάστε περισσότερα →

Αποτελέσματα & δράσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας της Γ.Π.Α.Δ.Πελοποννήσου - Ιούνιος 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου 2018, 


διαβάστε περισσότερα →

Παραδοσιακά Έθιμα. Το Κούρεμα των γιδιών.

 Εικόνες από το παρελθόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε όλα τα ποιμνιοστάσια της χώρας με τους κτηνοτρόφους αδελφωμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο να συγκεντρώνονται σε κάθε μαντρί και να αλληλοβοηθούνται στο κούρεμα των κοπαδιών τους.
διαβάστε περισσότερα →

Σαν σήμερα το 1936 γεννιέται ο ''Αρχάγγελος'' της Κρήτης Νίκος Ξυλούρης

Ο Νίκος Ξυλούρης ή Ψαρονίκος, (7 Ιουλίου 1936 – 8 Φεβρουαρίου 1980) γεννήθηκε το 1936, στο ορεινό χωριό Ανώγεια του Ρεθύμνου της Κρήτης από οικογένεια με μουσική παράδοση και πολλούς λυράρηδες.
διαβάστε περισσότερα →

Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

 Η Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών καθιερώθηκε το 1995, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Διεθνούς Συμμαχίας των Συνεταιρισμών και εορτάζεται το πρώτο Σάββατο κάθε Ιουλίου.
διαβάστε περισσότερα →

Live στο ΒarOlo Bar για την στήριξη του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγεία Άστρους

  Live με τους "Εν-Τεχνη" στο BarOlo στο Παράλιο Άστρος θα πραγματοποιηθεί
διαβάστε περισσότερα →

Η Ελλάδα από τον... Όλυμπο στην κορυφή της Ευρώπης! (photos+videos)

 Δεκατέσσερα χρόνια πέρασαν από την πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν 4 Ιουλίου, όταν η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, στο Euro της Πορτογαλίας, επικρατώντας 1-0 των διοργανωτών στον τελικό.
διαβάστε περισσότερα →

Eγκαίνια του κτιρίου στέγασης της Τσακωνοπαρέας.

Τη δική του στέγη απέκτησε και επίσημα σήμερα ο σύλλογος `` Α ΤΣΑΚΩΝΟΠΑΡΕΑ ΄΄ .
διαβάστε περισσότερα →

Ξεκινούν σήμερα 2/7 εγγραφές στο ΚΔΑΠ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΔΑΠ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας θα λειτουργήσει και πάλι την ερχόμενη σχολική χρονιά από Σεπτέμβριο 2018 -Ιούλιο 2019 προσφέροντας ποικιλία δημιουργικών δραστηριοτήτων εκπαιδευτικών καθώς και θεατρικών παιχνιδιών, προσαρμοσμένα στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.
διαβάστε περισσότερα →

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την παροχή ναυαγοσωστικών υπηρεσιών

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας έχοντας υπόψη την ύπαρξη του Κ.Α. 15-6142.011 του προϋπολογισμού δαπανών σχετικά με την παροχή ναυαγοσωστικών υπηρεσιών και την ανάγκη για την παροχή της ανωτέρω υπηρεσίας.

διαβάστε περισσότερα →

Τεχνολογία KWR: Call of Duty 4 - Προβλήματα στο multiplayer (δεν ξεκινά)

Πολλοί έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στο Call of Duty 4 και ειδικότερα στο multiplayer. Ακολουθήστε τις οδηγίες και θα παίξετε στα σίγουρα.


διαβάστε περισσότερα →

Εξωτικό ψάρι, το «γουρουνόψαρο» εντοπίστηκε στη Καραθώνα (Ναύπλιο)

Ένα εξωτικό ψάρι με την παράξενη ονομασία γουρουνόψαρο ή Stephanolepis diaspros εντοπίσθηκε στην παραλία Καραθώνας στο Ναύπλιο, σήμερα.

διαβάστε περισσότερα →

Πανελλήνιες 2018: Πέφτουν οι βάσεις στις περισσότερες σχολές

Λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι της Παρασκευής ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2018 σε Γενικά (ΓΕΛ) και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ).

διαβάστε περισσότερα →

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Διακήρυξη προμήθειας κάδων απορριμμάτων και συναφών ειδών

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας διακηρύττει ότι εκτίθεται σε συνοπτικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης, την πλέον συμφέρουσα (συνολική) προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, η προμήθεια κάδων απορριμμάτων και συναφών ειδών, 


διαβάστε περισσότερα →