Header pic

Pic

Συνελήφθη ο Αλβανός που πυροβολούσε την Ελληνική σημαία στα Καλάβρυτα

 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του achaiapost.gr, συνελήφθη από την αστυνομία Καλαβρύτων ο ένας Αλβανός της ομάδας, που ανέβασε στο youtube (21/8) βίντεο γυρισμένο σε πλαγιά του Χελμού, όπως ο ίδιος αναφέρει.

Πυροβολούν με καλάζνικωφ την Ελληνική σημαία, βρίζουν χυδαία και απειλούν. Το προκλητικό βίντεο υπογράφει η ομάδα Motorristat Fierak Albanian Stunt (σελίδα http://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139?ref=hl)
Να σημειώσουμε οτι φωτογραφίες (που φαίνονται και πρόσωπα) και είναι σχεδόν όλες από Καλάβρυτα υπάρχουν στην ομάδα του facebook που υπογράφει.

Ο συγκεκριμένος Αλβανός ζει και εργάζεται στα Καλάβρυτα και αναγνωρίστηκε από τους κατοίκους. Αυτή τη στιγμή οδηγείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαιας στην Πάτρα.

Ανάμεσα στη ευρήματα της Αστυνομίας εξετάζεται και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής 
.Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.