Header pic

Pic

Πέντε (5) σούπερ τρικ μακιγιάζ για 30άρες θεές - Μόνο για τη γυναίκα

Μόνο για τη γυναικά το KWR συνεχίζει να προσφέρει συμβουλές ομορφιάς. Μπορείτε και να προμηθεύεστε προϊόντα ομορφιάς από το http://www.beautypaths.eu/ (δεν αποτελεί διαφήμιση, αποτελεί προτροπή)

Kαι τι έγινε που είδες τον αριθμό 3 αντί για το 2 στα κεράκια της γενέθλιας τούρτας σου; Κάθε ηλικία έχει τη χάρη της όμως καλό είναι να ξέρεις τα πιο σούπερ τρικ μακιγιάζ για να δείχνεις ακόμη πιο κούκλα! Διάβασε παρακάτω τα πιο σούπερ τρικ για 30άρες θεές και εντυπωσίασε χωρίς προηγούμενο!


Σαμπανιζέ ομορφιά: αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε η τέλεια επιλογή για σένα είναι να διαλέγεις σκιές στο χρώμα της σαμπάνιας που ταιριάζουν άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου και σου χαρίζουν ένα φυσικό χρώμα υγείας. Εάν αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα τότε οι μπρονζέ σκιές τονίζουν το βλέμμα σου όποιο χρώμα και αν έχουν!

Αγαπημένο μου ρουζ: το ρουζ είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο ομορφιάς στον αγώνα σου για να δείχνεις πιο κούκλα και πιτσιρίκα. Άpλωσε το ρουζ σου σε ροζ τριανταφυλλί απόχρωση και θα δεις ότι θα σου χαρίσει όψη υγείας που αυτομάτως σου αφαιρεί χρόνια και σε μεταμορφώνεει σε πιτσιρίκα.

Φουλ της κάλυψης: ok πάτησες τα 30 και βλέπεις διάφορες αλλαγές στο δερματάκι σου. Aν βλέπεις τους μαύρους κύκλους να στήνουν χορό στο πρόσωπο σου και οι κοκκινίλες να έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο δέρμα σου, ενώ οι πρώτες λεπτές γραμμές έχουν σκάσει μύτη τότε πρέπει να επενδύσεις στο σωστό μέικ-απ. Το να έχεις ένα καθαρό πρόσωπο με τη βοήθεια του μέικ-απ σου είναι απαραίτητο για να δείχνεις απίστευτα λαμπερή και κούκλα και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι στόκος αλλά το πιο απαλό και "διάφανο" προϊόν. Στο εμπόριο θα βρεις μέικ-απ που είναι "απαλά" και έχουν και ενυδατική κρέμα μαζί και αφήνουν ένα φυσικό σχεδόν διάφανο αποτέλεσμα!

Ναι στο μπρόνζερ: ένα από τα βασικότερα μυστικά μακιγιάζ στα 30άντα σου είναι το μπρόνζερ! Εννοείται ότι η υπερβολή έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα και γι'αυτό δεν πρέπει να το παρακάνεις για κανένα λόγο. Μια απαλή πινελιά όμως στο μέτωπο, το πηγούνι και τη μυτούλα σου χαρίζει λάμψη και σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή άσχετα με το πόσο είσαι! Η sunkissed όψη είναι ότι καλύτερο για να διατηρήσει τη λάμψη του καλοκαιριού και να σε κάνει να λάμπεις χωρίς προηγούμενο!

Το κονσίλερ να είναι ίδιο χρώμα: πολλές κουκλίτσες κάνουν ένα σημαντικό λάθος μακιγιάζ: διαλέγουν ένα πολύ πιο ανοιχτό κονσίλερ για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους τους. Το θέμα είναι να διαλέξεις ένα κονσίλερ ακριβώς στο χρώμα του μέικ-απ σου και όχι πιο ανοιχτόχρωμο για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο αποτέλεσμα που δεν ξεχωρίζει την περιοχή των ματιών και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι το φυσικό σου χρώμα. Επίσης το ανοιχτόχρωμο κονσίλερ είναι πολλές φορές πιθανό να τονίζεις τους κύκλους και τις λεπτές γραμμές αντί να τις καλύπτει οπότε ξέχασε το!

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.