Header pic

Pic

Κλοπή κατοικίας στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας

Νέο κρούσμα κλοπής είχαμε στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας τα ξημερώματα Τρίτης για Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.



Δύο αλλοδαποί (μελαμψών χαρακτηριστικών) είναι οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία και πήραn μετρητά, 200 Ευρώ, ενώ εκλάπησαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του της οικογένειας. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και ετράπησαν σε φυγή.

Η έρευνα για την κλοπή συνεχίζεται από το Α.Τ. Παραλίου Άστρους

2 σχόλια:

  1. Η περιγραφή και τα στοιχεία τα οποία αναφέρετε είναι ανακριβή.Ούτε κοσμήματα εκλάπησαν, ούτε έγινε προσπάθεια παραβίασης του αυτοκινήτου. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί μέσα στο σπίτι και εκδιώχθηκαν από τον ιδιοκτήτη. Σε ό,τι αφορά το αυτοκίνητο εκλάπησαν μόνο τα κλειδιά. Θα παρακαλούσα να είστε πιο σωστοί στην πληροφόρηση του κοινού, αφού πρώτα διασταυρώνετε και σιγουρεύετε τις πληροφορίες σας. Το περιστατικό αυτό όμως, ας αποτελέσει αφορμή για καλύτερη οργάνωση και αυτοπροστασία κάθε πολίτη της περιοχής μας. Ευχαριστώ για την καταχώριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκ μέρους του blog θα ήθελα να πω ότι δεν υπήρχε κανένας σκοπός για ψευδή στοιχεία. Εμείς μεταφέραμε ότι μας είπε μια <> πληροφορία. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ας ήταν αυτό το τελευταίο κρούσμα κλοπής και να υπάρξει μια καλύτερη οργάνωση και αυτοπροστασία κάθε πολίτη της περιοχής μας. Εκ μέρους του www.korakovouniradio.blogspot.gr ILM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.