Header pic

Pic

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην Αρκαδία




 Όπως μάθαμε απο το www.kalimera-arkadia.gr συγκέντρωση σχολικών ειδών πραγματοποιεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να στηρίξει τις οικογένειες που αδυνατούν να παρέχουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά. Έτσι λοιπόν περίπτερο έχει εγκατασταθεί στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη από σήμερα και για τρεις μέρες στα πλαίσια της πανελλαδικής εκστρατείας του συλλόγου για τη συγκέντρωση των απαραίτητων.

Μπορεί όποιος έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί από το σύλλογο είδη (τετράδια, μολύβια, μαρκαδόροι, μπλοκ ζωγραφικής, γόμες, πετσέτες, μπάλες κτλ) για τη νέα σχολική χρονιά συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια του «Χαμόγελου του παιδιού».

Τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.

Όποιος δεν προλάβει το bazaar μπορεί να προμηθευτεί τα είδη από το χώρο που διαθέτει το «Χαμόγελο του παιδιού» στην Τρίπολη, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 22.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.