Header pic

Pic

Χάστε τον Internet Explorer - τώρα

Μετά την αποκάλυψη ότι ο δημοφιλής Explorer έχει ένα μεγάλο ελάττωμα ασφαλείας, τώρα οι ειδικοί συμβουλεύουν  να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης.

- Υπάρχει ένα σοβαρό bug, λέει ο ειδικός στην ασφάλεια Oscar Bergquist είπε.

Το ήμισυ των χρηστών του Διαδικτύου στον κόσμο τώρα, έχουν Explorer ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής τους, αλλά οι χρήστες αυτοί θα μπορούσαν να πέσουν θύματα hacker λόγω ενός  επικίνδυνου κενού ασφαλείας, όπως ανακαλύφθηκε. Με το να σας παρασύρουν σε ένα ψεύτικο site, ένας χάκερ μπορεί να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή σας μέσω ενός κενού στον Explorer.

Χθες ήταν η γερμανική κυβέρνηση από το Συμβούλιο, που προέτρεψε να αλλάξουν το πρόγραμμα περιήγησης και τώρα ακολουθούν η Σουηδία, με τη Σουηδική Υπηρεσία Πολιτικής Ενδεχόμενα, MSB.

- Η πρότασή μας είναι να χρησιμοποιήσετε προσωρινά ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει ασφάλεια στη σημερινή κατάσταση, λέει ο Oscar Bergquist IT CAC λειτουργίας της μονάδας υπό την MSB.

Παραδείγματα των browsers σήμερα, δεν έχουν όλες τις γνωστές αδυναμίες είναι Chrome , Safari , Firefox και Opera .


ΠΗΓΗ: aftonbladet.se

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.