Header pic

Pic

Γυμνή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα 09/10/2012

Με την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, μας επισκέφτηκε και μια νέα μορφή διαμαρτυρίας, η γυμνή. Νεαρός διαδηλωτής, βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα του και άρχισε να τρέχει μπροστά στο Σύνταγμα.



Από την στιγμή εκείνη το Twitter πήρε φωτιά. Όλα τα μέσα βάλθηκαν να βγάλουν πρώτα την είδηση. Χιουμοριστικά σχόλια κυκλοφόρησαν όπως και το δικό μας σχόλιο πως ο γυμνός του Συντάγματος δεν ήταν άλλος από τον εραστή παντρεμένης, τους οποίους τους έκανε τσακωτούς ο κερατάς σε σουιτα του Μεγάλη Βρετάνια.

Ο γυμνός διαδηλωτής ξεκίνησε την πορεία του από την Ερμού, συνέχισε στην Β. Γεωργίου και την Λ. Αμαλίας. Πολλοί οι πολίτες που τον χειροκρότησαν και ακόμη περισσότεροι αυτοί που τον "θαυμασαν" από την τηλεόραση ή τα blogs.






Γυμνή διαμαρτυρία, πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αθήνα 9 Οκτωβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.