Header pic

Pic

Βρασιές-Κορακοβούνι 1-0

 Ήττα για την ομάδα του Κορακοβουνίου στο <<ντέρμπυ>> με την ομάδα του Βρασιάτη.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς ωστόσο να απειλείσουν ουσιαστικά την εστία του Δ. Κουλεντιανού, ενώ η φάση του Ά ημιχρόνου ήρθε στο 45' με τον Δ.Τετώρο (Κουτρουμπή) να αστοχεί απο πλεονεκτική θέση.
 Το γκόλ ήρθε στο ΄58 με κεφαλιά του Κ.Τσαγγούρη. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Κορακοβουνίου επαιξε καλά, πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να το καταφέρει. Στο ΄78 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γ.Λυτρίβης ενώ τα νεύρα άναψαν σε εκείνη την φάση, που όμως δεν συνεχίστηκαν. Ενώ στο ΄90 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από την ομάδα του Βρασιάτη ο Β.Αδαμογιάννης.
Δείτε φώτο και βίντεο απο τον αγώνα. (το γκολ δεν το έχουμε γιατί άνθρωποι είμαστε κ εμείς και ξεχνάμε να πατήσουμε το play...)








Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.