Header pic

Pic

Ξεκίνησαν τα έργα στο δρόμο «Τρίπολης – Άστρους» με στόχο να μειωθεί η απόσταση στα 20 λεπτά (εικόνες)!


DSC01592 copy
Η κατασκευή δύο πολύ σημαντικών και δύσκολων τμημάτων του δρόμου «Τρίπολης – Άστρους», ξεκίνησε σήμερα.
Πρόκειται για δύο εργολαβίες, η μία από τον κόμβο του Ελαιοχωρίου μέχρι την Κουμπίλα και η άλλη στο κομμάτι "Κουμπίλα - Λουλούδι". Πρόκειται για δύο μεγάλα και δύσκολα έργα που για πολλές δεκαετίες περίμενε ο κόσμος και τώρα επιτέλους ξεκινούν.

Στόχος είναι να διευκολύνουν την σύνδεση της Τρίπολης με την παραλιακή Κυνουρία. Όπως είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, το δύσκολο κομμάτι από την είσοδο του Ελαιοχωρίου μέχρι την Κουμπίλα, θα παραδοθεί σε 24 μήνες και το τμήμα «Κουμπίλα – Λουλούδι» θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι.

Με την υπό δημοπράτηση παράκαμψης των Δολιανών ολοκληρώνεται το έργο και απομένουν οι παρακάμψεις στο Άστρος, στο Στάδιο και στις Ρίζες που βρίσκονται υπό μελέτη. Στόχος είναι να μειωθεί ο χρόνος απόστασης, ανάμεσα σε Τρίπολη και Άστρος, στα 20 λεπτά και να είναι ένας δρόμος ασφαλής και σύντομος.

Επιτέλους ξεκινά η ανάπτυξη για την περιοχή της Κυνουρίας, είπε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Μανώλης Σκαντζός. «Είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με την περιφέρεια όσον αφορά την ανάπτυξη και τα έργα υποδομών. Ο συνδυασμός αυτού του δρόμου, με το έργο του λιμανιού που δημοπρατείται στις 16 Οκτωβρίου, το Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο, η δημοπράτηση του Βιολογικού μέχρι το τέλος του χρόνου, η μελέτη για τα νερά του Αναβάλου και πολλά άλλα έργα ολοκληρώνουμε το πάζλ ανάπτυξης για τα έργα υποδομής στην Κυνουρίας.» είπε.

DSC01577 copy

 DSC01600 copy
Από  http://www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.