Header pic

Pic

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στην Βόρεια Κυνουρία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, δύο (2) υποθέσεις, κλοπής και απόπειρας κλοπής, σε οικίες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας.
Συνελήφθη, χθες (07-10-2012) το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για απόπειρα κλοπής σε οικία, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 19 και 22 ετών αντίστοιχα, συνεργοί του.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (07-10-2012) το μεσημέρι, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν και μετά από άμεση επέμβαση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ο 24χρονος συνελήφθη.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, την 26-09-2012 το πρωί, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, είχαν διαπράξει, ακόμα μία (1) κλοπή-διάρρηξη, σε οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπού, από την οποία είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

 http://www.arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.