Header pic

Pic

Γερμανικό συγκρότημα με videoclip από τα επεισόδια της Αθήνας!

Με εικόνες από επεισόδια στις διαδηλώσεις θα "ντύσει" ένα από τα Videoclip του το γερμανικό συγκρότημα Kreator. Ήρθαν σε επαφή με τον Μάριο Λώλο, ο οποίος θα παράσχει υλικό (Vid)
Ο τραγουδιστής της μπάντας Mille Petrozza φημίζεται για την κοινωνικές ευαισθησίες του αλλά και τους πολιτικοποιημένους στίχους του. Το τραγούδι ονομάζεται Civilization Collapse  και εστιάζει στις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών με αφορμή τις πρόσφατες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Όπως τονίζεται, η εταιρία παραγωγής που συνεργάζεται με τους Kreator ενημέρωσε το συγκρότημα σχετικά με την περίπτωση του προέδρου του Ελλήνων φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο χτυπήθηκε από γκλομπ με συνέπεια να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές  κακώσεις και να εισαχθεί σε νοσοκομείο.
Οι Γερμανοί θέλησαν να εστιάσουν στην αστυνομική βία που ασκείται σε πολίτες κατά την διάρκεια διαδηλώσεων επικεντρώνοντας στο συμβάν με τον Μάριο Λώλο. Μάλιστα οι Kreator ήρθαν σε επαφή μαζί του παρουσιάζοντας του το τραγούδι αλλά και τους στίχους. Ο πρόεδρος των Ελλήνων φωτορεπόρτερ συμφώνησε τα παράσχει σχετικό υλικό από το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του. 
Στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου single απεικονίζεται ένα τανκ αλλά και η γερμανική σημαία τυλιγμένη στις φλόγες!
Οι Κreator θεωρούνται ένα από τα σπουδαιότερα thrash metal συγκροτήματα στον κόσμο με 28ετή καριέρα και 13 άλμπουμ στο ενεργητικό τους.  Έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα ουκ ολίγες φορές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σκηνές από τα videoclip “Βetrayer”  (1988) γυρίστηκαν στο Ηρώδειο!
Δείτε το τραγούδι στην αρχική του μορφή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.