Header pic

Pic

Προς διάλυση ο Σύλλογος Δασκάλων Κυνουρίας



Οριστικοποιείται, όπως φάνηκε χθες στη γενική συνέλευση του Συλλόγου Δασκάλων Κυνουρίας,
κάτι που συζητιόταν αρκετό καιρό, η διάλυσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες η δυσαρέσκεια ήταν μεγάλη από την έλλειψη ενδιαφέροντος για ενεργή συμμετοχή στα κοινά, κάτι επαληθεύτηκε με την ανακοίνωση δύο μόνο υποψηφιοτήτων για το ΔΣ. Την τελευταία στιγμή



κάποιοι προσφέρθηκαν να συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό, αλλά μάλλον τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους (ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κάτι τέτοιο ήταν και εντός του καταστατικού) κι έτσι η γενική συνέλευση αποφάσισε τη διάλυση του συλλόγου. Η προοπτική πλέον για τους δασκάλους της Κυνουρίας είναι να ενταχθούν στο σύλλογο της Αρκαδίας, κάτι που πρότεινε και ο πρόεδρός του κ. Κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος ήταν παρών στη διαδικασία.

 http://astrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.