Header pic

Pic

Ποια είναι τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα;

Σύμφωνα με την IntelliChoice, ο πάροχος των αυτοκινήτων κόστους και ανάλυση αξίας, η Volvo και η Hyundai έχουν τα καλύτερα πιστοποιημένα "μεταχειρισμένα" προγράμματα στον κλάδο των αυτοκινήτων. Η ανακοίνωση ήρθε την Τρίτη στο 2012 Certified Pre-Owned Φόρουμ και της Εθνικής Διάσκεψης μάρκετινγκ σε Scottsdale, Αριζόνα, ΗΠΑ. (έρευνα στις ΗΠΑ)

Πιστοποιημένα μεταχειρσιμένα αυτοκίνητα είναι τα οχήματα που έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ασφάλειας και φέρουν εγγύηση. Εξαιτίας αυτής της διαδικασίας, CPO οχήματα τείνουν να κοστίζουν περισσότερο από τα παραδοσιακά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται, αλλά έρχονται επίσης με ένα υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας και μπορούν συνήθως να αγοραστούν με ένα υψηλότερο επίπεδο της εμπιστοσύνης στην ποιότητα του αυτοκινήτου.

Από τα CPO οχήματα μίσθωνονται συχνά turn-ins ανακαινισμένα από την αντιπροσωπεία, που μπορεί να είχε με χαμηλή χιλιόμετρα και μικρότερη φθορά από ό, τι παραδοσιακά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Η μελέτη χωρίζει τα IntelliChoice CPO προγράμματα σε δύο διαφορετικές κατηγορίες: Premium και δημοφιλή. Η κατηγορία Premium αποτελείται από 12 διαφορετικές μάρκες, συμπεριλαμβανομένων Acura, Audi, BMW, Lexus και Volvo. Στη Λαϊκή κατηγορία περιλαμβάνονται μάρκες όπως η Chrysler, Ford, Honda και Hyundai.

Στην IntelliChoice αναλύονται στη συνέχεια, η απόδοση του κάθε μάρκας με βάση διάφορα κριτήρια, κυρίως οι διαδικασίες εγγύησης και την επιθεώρηση. Οι μάρκες που είχαν την καλύτερη απόδοση σε κάθε κατηγορία κρίθηκαν τους νικητές. Για το 2012, η ​​Volvo ήταν η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία premium και η Hyundai πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Δημοφιλή.

Volvo έλαβε ένα 100% σκορ επιθεώρηση και τελείωσε μεταξύ των κορυφαίων με πέντε για τη βαθμολογία του. Hyundai έλαβε επίσης το 100% σκορ επιθεώρηση και τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία στην εγγύηση. Στην IntelliChoice σημειωθεί ότι η Hyundai προσφέρει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο κινητήρα κάλυψη σε 10 years/100, 000 μίλια.

Άλλες αξιοσημείωτες μάρκες στη μελέτη ήταν:

- Porsche, η οποία κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Εγγύηση Premium.
- Λίνκολν, ο οποίος για το Best Brand Premium Χρησιμοποιείται Ιδιοκτησία Βραβείο κόστος.
- MINI, το οποίο κέρδισε το βραβείο Best Δημοφιλή εγγύησης.
- Η Honda, η οποία κέρδισε το Best Brand Δημοφιλή Χρησιμοποιείται Ιδιοκτησία Βραβείο κόστος.

ΠΗΓΗ: maxthon.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.