Header pic

Pic

Καταγγελίες για φόλες σε γατάκια στο Λεωνίδιο – Μηνύσεις ετοιμάζουν οι φιλόζωοι!

 
Καθημερινές είναι πλέον οι καταγγελίες φιλόζωων για φόλες στη Νότια Κυνουρία (και ειδικά στο Λεωνίδιο).

Η φιλοζωική οργάνωση της περιοχής «Κούε και Κατσούα» αναφέρει ότι έχουν βρεθεί πολλά γατιά φωλιασμένα «στη Σίο από το παλιό επισκοπείο ως το νοσοκομείο, στα στενά μεταξύ παλαιού ΚΤΕΛ και παλαιού γυμνασίου και στο Κοίλασο στον πάνω δρόμο προς Άγιο Χαράλαμπο».

Φιλόζωοι που φροντίζουν αδέσποτα έχουν θορυβηθεί, μιας και καθημερινά βρίσκουν τα ζώα που φροντίζουν δηλητηριασμένα από φόλες. Επίσης όσοι έχουν κατοικίδια φοβούνται να τα βγάλουν βόλτα στις γύρω περιοχές.

Το πρόβλημα της φόλας στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα σοβαρό για τους ιδιοκτήτες μικρών ζώων. Αρκετοί έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να χάσουν ένα ζωάκι συντροφιάς με μεγάλο κόστος, κυρίως ψυχολογικό, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και οικονομικό. Παρόλα αυτά το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο τους φιλόζωους και ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

Ο σύλλογος «Κούε και Κατσούα» ετοιμάζει ομαδική μήνυση κατ’ αγνώστου για αρχή μέχρι να βρεθούν πληροφορίες για το πρόσωπο που ρίχνει φόλες σε γάτες.

Επίσης θα ζητηθεί και η συμμέτοχη του Δήμου σε όλες τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν σε νομικό επίπεδο.


Κείμενο: www.kalimera-arkadia.gr
Η φωτογραφία είναι από το adespoto.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.