Header pic

Pic

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από την ΕΡΑ και τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης



Η ΕΡΑ Τρίπολης και η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, ενώνουν τις φωνές τους και απευθύνουν πρόσκληση αλληλεγγύης, για την στήριξη οικονομικά αδύναμων κι αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.Συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών των Ιερών Μητροπόλεων Μαντινείας & Κυνουρίας, Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως και του Δήμου Τρίπολης.


Τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, που η αγάπη πλημμυρίζει τις ψυχές των ανθρώπων, επιβάλλεται να ενισχύσουμε την ελπίδα κι απαιτείται η συνδρομή όλων μας, γιατί στην εποχή μας, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Ίσως αύριο κάποιος από εμάς ή κοντινό μας πρόσωπο να χρειαστεί βοήθεια. Ας ενώσουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας, προσφέροντας περίσσευμα αγάπης, δίνοντας χαρά και ζεστασιά σε κάποιους από τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται κι έχουν ανάγκη!
Το Σάββατο και την Κυριακή, 15 και 16 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στην Τρίπολη, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στη Μεγαλόπολη και στο Εκκλησιαστικό Μουσείο στη Δημητσάνα, για να κάνουμε τη σκέψη πράξη!
Στην ανοικτή πρόσκληση αγάπης και προσφοράς των ενημερωτικών ραδιοφώνων της Αρκαδίας
ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Οργάνωση:
ΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ & ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
http://arkadiapress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.