Header pic

Pic

Θανατηφόρο τροχαίο στην ΕΟ Τρίπολης- Σπάρτης λίγο πριν τον κόμβο της Τεγέας


Νεκρός ο Δ.M 58χρονών εργαζόμενος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι το τραγικό αποτέλεσμα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη πριν λίγη ώρα στο 4χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης- Σπάρτης (στο ύψος λίγο πριν τον κόμβο της Τεγέας). 

 Πολλά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά για το πώς έγινε η σύγκρουση, αφού το συμβάν βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, αλλά η σύγκρουση μεταξύ του ΙΧ επιβατικού που οδηγούσε ο 58χρονος Δ.Μ - υπάλληλος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και του αγροτικού οχήματος, που οδηγούσε ένας τσιγγάνος ήταν σφοδρή. Το ένα αυτοκίνητο(το ΙΧ επιβατικό) βρίσκεται εκτός οδοστρώματος ενώ το άλλο(το αγροτικό) στο δρόμο και για το λόγο αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος και να απομακρυνθούν τα οχήματα και τα γυαλιά.... Το τραγικό συμβάν συνέβη στις 9:20μμ. Έρευνα διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Τρίπολης

http://www.arcadiaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.