Header pic

Pic

Ας κάνουμε τον Υπολογιστή σας καλύτερο!

Οι καιροί περνάνε, η τεχνολογία προχωρά, αυτό που αγοράσατε σαν σούπερ PC αρχίζει να τα φτύνει; Νομίζετε πως σας γέλασαν;;; ΟΧΙ!!! 

Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση!



1. Κατεβάζουμε το Advance Care System
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βελτιώνει τα πάντα! Όχι τα αρκουδάκια, αλλά τα πάντα! Είναι το Νο1 στην συντήρηση του υπολογιστή. θα το βρείτε στο http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare/3000-2086_4-10407614.html

2. Ας δούμε λίγο και την μνήμη... που μέσα από το (μνήμη και διάφορα προγράμματα που μας αργούν) http://download.cnet.com/CCleaner/3000-18512_4-10315544.html

3. Τι Antivirus έχεις;
Πολλά Antivirus είναι πολύ καλά \, αλλά συνάμα είναι πολύ βαριά, θα σας πρότεινα με σειρά Nod32, Avast, AVG... δοκιμάστε τα...

4. Μην ανοίγετε πολλά προγράμματα με την εισαγωγή στο PC... Κλείστε το MSN messenger, το Skype, το Yahoo Τalk αν δεν τα χρησιμοποιείτε άμεσα. Λιγότερα προγράμματα στην αρχή, περισσότεροι πόροι για την μνήμη!




5. Μάθετε το PC σας
Νομίζετε πως χρησιμοποιείτε ένα μηχάνημα, αλλά δεν είναι έτσι. Ρίξτε μια ματιά σε τι δυσκολεύεται και μη το χρησιμοποιείτε. Ακόμα όσοι έχουν Win7 και πάνω (ας ανάψουν ένα κερί που δεν έχουν Vista και ας νιώσουν άτυχοι που δεν γνώρισαν τα XP!!!) Οι χρήστες αυτών πρέπει να δουν την αξιολόγηση και που πάσχει το PC τους, ώστε να λειτουργούν οικεία σε αυτά τα μηχανήματα, προγράμματα.

6. Βάλτε το TeamViewer με γλυτώνετε χρόνο και ξανα ΧΡΟΝΟ!!!

7 . Αν δεν παίρνει βελτίωση ξέρετε τι είναι το format;;; Δοκιμάστε το!!! ΠΟΥ;;; Κατάστημα WIND , Πατησίων και Γαλατσίου!


για το KWR, MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.