Header pic

Pic

Ίντα να καμω όταν η βρύση στάζει; Διάολε τσι απολιμάρες τσι

Σήμερις θα σας πούμε τσα Κρητικά πως να σιάξετε την βρύσην σας, άμα η αφορμισμένη σιάζει. Πιές μια ρατσί και γρίκα ίντα θα πω σε!


Είναι εύκολο, μη το μπαντέρνεις. Μην το σκιάζεσαι. Κλείσε τον ζενικό του νερού να είσαι σίγουρος, άμα ζεν έχεις καμμιά περδικόστηθη δίπλα, δε λέει να το πάιξεις το μπουζέλο. Ξεβίδωσε προσεκτικά το διακόπτη/βάνα/πόμολο που σιάζει. Βγάλε το παλιό λαστιγάτσι τσαι πήγαινε να αγοράσεις μερικά τσαινούρια σε οποιοδήποτε χρωματοπωλείον ή κατάστημαν με υδραυλικά είδη.

Ακολουθάσε τσην ανάποδην διαδικασίαν τσαι το κλείνεις. Στο μόνο που πρέπει να γρικάς την προσοχή είναι το ξεβίδωμα ώστε ούλα να πάνε μετά τση θέση τους.

Προσοχή... στο ξεβίδωμα μη χρησιμοποιήσεις την πένσα, ζιατί πάνε οι βόλτες τσι βίδας. Βάλε κλειδί ή κάβουρα. Μη το ζορίσεις πολύ στο σφίξιμο ζιατί θα το χαλάσεις το καζανάτσι... άστο χαλαρά, όπως στα Ζωνιανά! Είναι τσίγκος και αν δεν κατέεις ίντα να κάμεις, καμώσου χάμω. Ακόμα, όπως το σφίτζεις, πιές μια ρατσί, έτσι νά πάνε τα φαρμάτσια του λογαριασμού κάτω!



Καλή επιτυχία! Πιες μια ρατσί ω ρε σύντεκτε! Μάστορας είσαι!

Από τσην λεβεντοτσένα Κρήτην MiC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.