Header pic

Pic

Κατολίσθηση και κλείσιμο δρόμου από την νεροποντή στο Κορακοβούνι.

Κατολίσθηση και κλείσιμο δρόμου είχαμε πριν λίγη ώρα στο Κορακοβούνι από την βροχή που ρίχνει ασταμάτητα από το βράδυ της Παρασκευής.
Δύο βράχια όπως βλέπεται και στην φωτογραφία αποκολλήθηκαν και έπεσαν στην μέση του δρόμου. Τυχερή ήταν μια οικογένεια η οποία διαμένει σε σπίτι  από κάτω από τον δρόμο που τα βράχια δεν κύλησαν καθώς θα μπορούσε να πάνε μέσα στο σπίτι τους και άσχημα αποτελέσματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας από κάτοικο του χωριού και της γειτονιάς και έστειλε ειδικό μηχάνημα και άνοιξε τον δρόμο. 
 Για όσους γνωρίζουν ο δρόμος που έκλεισε είναι ο δρόμος όπου οδηγεί στο studio Φάκα του www.korakovouniradio.blogspot.com. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.