Header pic

Pic

Ήττα από τον Πανθυρεατικό για το Κορακοβούνι

panthir_korak2







 Στην επανάληψη κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα ο Πανθυρεατικός και να πάρει τελικά το πολύτιμο τρίποντο, επικρατώντας του Κορακοβουνίου με σκορ 0-3.
   Στο πρώτο μέρος, το Κορακοβούνι παίζοντας με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς και με πάθος, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν αρκετές και καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά πότε από επιπολαιότητα, πότε από ατυχία, δεν κατάφεραν να να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Ιατρίδη φαίνεται πως ήταν καθοριστική, αφού με δύο δικά του τέρματα, στο 58′ με σουτ και στο 62′ με πλασέ, ο Πανθυρεατικός έφθασε στο 0-2 που έδιωξε το άγχος. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 90′ ο νεαρός Χ. Λυτρίβης με καταγωγή από το Κορακοβούνι με σουτ έξω από την περιοχή.

http://astrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.