Header pic

Pic

Ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό Διήμερο του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου (φώτο)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πολιτιστικό διήμερο που οργάνωσε ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κορακοβουνίου στα πλαίσια των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι του 2013.
Η 1η ημέρα περιελάμβανε "Τα παιδιά του χωριου΄" όπου μικρά παιδιά από το Κορακοβούνι με τα όργανά τους (κιθάρες,μπουζούκια) και υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Νικόλα Πετσάκο μας παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα.
Η 2η ημέρα περιελάμβανε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου. Πριν την έναρξη της παράστασης προβλήθηκε ένα βίντεο αφιέρωμα στο Χορευτικό του Κορακοβουνίου από την 1η ημέρα λειτουργίας του το 1978 μέχρι και την νέα γενιά το τώρα και το μέλλον του χορευτικού με δάσκαλο και καθοδηγητή κ. Εμμανουήλ Γύφτο

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή και θα προσπάθειά πάντα να στηρίζει το μέλλον του χωριού μας, τα νέα παιδιά.

Σας παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες που μας έστειλε η φίλη του KWR κα. Ειρήνη Μαρά.
Για τα βίντεο των εκδηλώσεων κλικ στα "Μουσική Βραδιά" και "Χορευτική Ομάδα".





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.