Header pic

Pic

Ποδαρικό με νίκη & καλή εμφάνιση για τον Πήγασο

 Ποδαρικό με νίκη που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα Ανδρών του Πηγάσου με αντίπαλό την Δόξα Αγ. Αδριανού, με το τελικό σκορ 80-42 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

 Οι παίχτες του Γιάννη Μπουτσικακή πήραν από την αρχή τα ινία του αγώνα με τον προπονητή να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά δείχνοντας έτοιμα να αντεπεξέλθουν στην Ανδρική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία του Πήγασου με τον Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα με τους Εθελοντές Σαμαρείτες του κλιμακίου Βόρειας Κυνουρίας του τμήματος Τριπόλεως να δίνουν το παρών έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τα δεκάλεπτα 23-9, 41-21, 59-36, 80-42

Πήγασος (Μπουτσικάκης): Βλάχος, Κόκκορης, Μαυριας 15(1), Γραμματικάκης 8(2), Χασάπης 14(2), Αντωνάκης 15(1), Μπούζιος, Πανταζής 8, Δικαίος 12(1), Λυμπεράκης,Λυτρίβης 2, Καρκούλης 6

 (φώτο απο http://phgasosastrous.blogspot.gr/ )




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.