Header pic

Pic

Προκήρυξη εκλογών από το Σωματείο Επαγγελματιών Αστρους “Ο Καρυτσιώτης”


Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 και ώρες από 18:00 έως και 21:00 στο Ίδρυμα Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη στην αίθουσα φιλαρμονικής, θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευση με τον απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ/Σ, και θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση, και θα ζητηθεί η έγκρισή τους με ψηφοφορία, από τα παρευρισκόμενα Μέλη.

Μετά το πέρας της Γ.Σ. θα διεξαχθούν εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επαγγελματιών Άστρους, και των Αντιπροσώπων μας στις Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και εκπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και ΝΔ Ελλάδος, λήγει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ενώ οι εγγραφές των νέων μελών μπορούν να γίνουν δεκτές έως την Κυριακή 6 Οκτωβρίου .

Στις εκλογές έχουν δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς εντάξει μέλη για τα έτη 2012 και 2013, ενώ κατά τη διάρκεια των εκλογών μπορούν να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους στο Σωματείο όσοι έχουν οφειλές, ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Εγγραφές νέων μελών καθώς και καταθέσεις αιτήσεων για υποψηφιότητες θα παραλαμβάνονται από τον Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα του Σωματείου μας .

Τηλ. Επικοινωνίας: 6978441853 & 6977833636

Επίσης μπορείτε να αποστείλετε την υποψηφιότητα σας ηλεκτρονικά στο mail του Σωματείου sekaritsiotis@otenet.gr .

Συνάδελφοι Επαγγελματίες η παρουσία σας στις διαδικασίες για το νέο Δ.Σ. είναι επιτακτική, για την δυναμική συνέχεια του Σωματείου μας.

Φίλε Επαγγελματία, ειδικά σήμερα πρέπει να είμαστε ενωμένοι όλοι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Έμποροι και Βιοτέχνες, γιατί καλούμαστε μαζί με την οικονομική κρίση για μία ακόμα φορά να επιφορτιστούμε τα νέα οικονομικά μέτρα, το νέο φορολογικό, το ασφαλιστικό με την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, που δημιουργούν θηλιά στον κάθε συνάδελφο και του καθιστούν το μέλλον αβέβαιο.

Όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να καταλάβουμε, ότι μόνο Ενωμένοι και με Συλλογικές προσπάθειες, που θα πρέπει να κάνει η νέα Διοίκηση του Σωματείου πάντα σε συνεργασία με τα Μέλη του και τους εμπλεκόμενους φορείς της περιοχής, το Δήμο, το Επιμελητήριο και την Ομοσπονδία, έτσι μόνο θα βοηθήσουμε να κινηθεί η αγορά, να σώσουμε τις επιχειρήσεις μας, για να έρθει η ανάπτυξη στην περιοχή μας βοηθώντας όλοι στην υλοποίηση αυτού του στόχου.

Δώστε δυναμικό παρών με την συμμετοχή σας στις εκλογές του Σωματείου μας, με νέες προτάσεις και ιδέες που θα κάνουν ακόμα ποιο δυνατό το Σωματείο, ψηφίζοντας συναδέλφους άξιους που έχουν όρεξη για δημιουργική και συλλογική δουλειά, που θα μας εκπροσωπούν επάξια όπου χρειαστεί, και πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα και μόνο, όλων των Επαγγελματιών.



ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.