Header pic

Pic

Facebook: καταργείται τη ρύθμιση απόκρυψης προφίλ από αναζητήσεις

Τέλος στους …"κρυμμένους" χρήστες θα βάλει το Facebook καθώς η επιλογή να μην εμφανίζεται το προφίλ ενός ατόμου κατά την αναζήτηση του ονόματός του,πρόκειται να καταργηθεί.

Μέχρι σήμερα εάν κάποιος που διατηρεί προφίλ δεν επιθυμούσε να εμφανίζεται κατά την αναζήτησή του από άλλους χρήστες, η πληκτρολόγηση του ονόματός του στην μηχανή αναζήτησης του Facebook δεν απέφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Mέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ξεκινήσει η σταδιακή κατάργηση της απόκρυψης του προφίλ από τους χρήστες που την έχουν ενεργοποιημένη, ενώ θα σταλεί και σχετικό μήνυμα ειδοποίησης ότι η ρύθμιση πρόκειται να καταργηθεί.

Το μέτρο έρχεται ως συνέπεια του feedback που έπαιρνε το Facebook από περιπτώσεις όπου δύο άτομα από το ίδιο Group δεν μπορούσαν να βρουν ο ένας τον άλλον ή άτομα που παραπονιόντουσαν ότι ενώ γνωρίζουν κάποιον προσωπικά που διατηρεί προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο, αδυνατούσαν να βρουν το συγκεκριμένο άτομο.

ΠΗΓΗ: pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.