Header pic

Pic

4η Αγωνιστική | Κορακοβούνι - Πάρνωνας

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Κορακοβουνίου αντιμετωπίζει, για την 4η αγωνιστική, την ομάδα του Αγίου Πέτρου, Πάρνωνας. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:00 στο γήπεδο του...
... Κορακοβουνίου.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου, για μία ακόμα φορά έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο, χάρη στην εξαιρετική της αμυντική λειτουργία και στη πολυφωνία της επίθεσης. Το ημίχρονο τελείωσε με το Κορακοβούνι να προηγείται με 2 - 0 (σκόρερ: Σκαντζός Παναγιώτης και Νίκος Κουλεντιανός).


Στο δεύτερο ημίχρονο το Κορακοβούνι μπήκε και πάλι δυνατά και πέτυχε ακόμα τρία (3) γκολ ενάντια στον Πάρνωνα Αγίου Πέτρου. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν οι Παναγιώτης Κουλεντιανός, Μανώλης Κουρμπέλης και Ανδρέας Λάμπρου.

Τελικό αποτέλεσμα Κορακοβούνι - Πάρνων 5 - 0. Η ομάδα του Κορακοβουνίου έχει ως στόχο τους αγώνες μπαράζ και την άνοδο και πάλι στην Α' Κατηγορία του πρωταθλήματος Αρκαδίας.

Φωτογραφικό υλικό:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.