Header pic

Pic

Βρέθηκε η σωρός του 77χρονου αγνοούμενου από το Άκοβο

Σήμερα το πρωί δόθηκε τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του 77χρονου Γεώργιου Μπένου που είχε εξαφανιστεί στον Άκοβο τον περασμένο Δεκέμβριο. Μετά και την ανεύρεση ενός κρανίου πριν 3 ημέρες... 

...και μετά από συντονισμένες έρευνες , βρέθηκε σήμερα στις 10.00 και η υπόλοιπη σωρός του.

Την σωρό ανακάλυψαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης , οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί έρευνες μαζί με 2 άνδρες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και μαζί με άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης.

Διαβάστε στην συνέχεια και το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Π.Υ. Μεγαλόπολης, η οποία να θυμίσω σε όλους ότι για ακόμη μια φορά δείχνει πόσο απαραίτητη και αποτελεσματική είναι η παρουσία της στην πόλη μας. Αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμεε ότι πολύ σύντομα η Πυροσβεστική θα φύγει από την Μεγαλόπολη μια και από ότι φαίνεται όλοι οι άρχοντες μας δεν κατάφεραν να βρούν τρόπο να αποτρέψουν την μετακίνηση της.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μεγαλόπολη 29-04-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕ.ΠΥ. Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Π. Υ. Μεγαλόπολης
Ταχ. Διεύθυνση: Ηλία Πρεκετέ 10
Τ.Κ. 222 00 Μεγαλόπολη
Τηλέφωνο : 27910 – 22030
FAX : 27910-24404
E-mail:megalop@psnet.gr
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα την 29-04-2014 και περί ώρα Ω/10:00 μετά από έρευνες που ξεκίνησαν την 29-04-2014 και περί ώρα Ω/08:45, η Υπηρεσία μας που είχε λάβει μέρος σε συμβάν για την ανεύρεση αγνοούμενου ηλικιωμένου ατόμου με στοιχεία ταυτότητας: Μπένος Γεώργιος, ετών 76, κάτοικος Ακόβου Μεγαλόπολης, κατάφερε να εντοπίσει τη σωρό του, σε δασική περιοχή στα Γούπατα Μεγαλόπολης, θέση: Λακούλες. Στην έρευνα έλαβαν μέρος: Η Π.Υ. Μεγαλόπολης με τρείς (3) άνδρες, η 1η Ε.Μ.Α.Κ. με δύο (2) άνδρες με τη συνδρομή εκπαιδευμένου διασωστικού σκύλου και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. από το Α.Τ. Μεγαλόπολης. Η υπηρεσία μας είχε λάβει μέρος στις έρευνες για την ανεύρεση του εξαφανισμένου ατόμου στην ανωτέρω ευρύτερη περιοχή την 10-11/12/2013 καθώς και την 8-9/04/2014.

Ο Διοικητής

Μπουντούρης Π. Χρήστος
Πυραγός


ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.