Header pic

Pic

Τι γίνεται με το Κάστρο του Παραλίου Άστρους;

Από www.astrosnews.gr
Η κατάσταση στο Κάστρο του Παραλίου Αστρους παραμένει… ως είχε.
 Παρά τις περίπου 660 υπογραφές που είχαν συγκεντρωθεί κάτω από επιστολή διαμαρτυρίας (δεςΕΔΩ), πριν από δυόμιση χρόνια, ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Το Κάστρο χρειάζεται όχι μόνο άμεσα έργα αναστήλωσης και να ξαναγίνει τόπος που μπορεί να επισκεφθούν με ασφάλεια ντόπιοι και παραθεριστές, αλλά και ανάδειξης της πλούσιας ιστορίας του. Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο καιρό είχε γίνει μια πρσπάθεια να κατατεθεί μια μελέτη για ένα έργο αποκατάστασης και ανάδειξης του σημαντικού αυτού ιστορικού μνημείου, αλλά είναι άγνωστο τι συνέχεια είχε.
Αυτό, πάντως, που πρέπει να γίνει κατανοητό απ” όλους είναι πως για να μη θυμόμαστε το Κάστρο από τις φωτογραφίες, όλα τα παραπάνω καλό θα ήταν να γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Δείτε παρακάτω πρόσφατο φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίου Αστρους, κυρία Μαρία Σκαρμούτσου.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.