Header pic

Pic

Εγκαίνια του νέου κτιρίου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Λεωνιδίου,



Την Κυριακή του Θωμά 27/4/2014 γίνονται τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Λεωνιδίου, το οποίο θα λειτουργεί και ως μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων χρονίως πασχόντων.

 Ένα όραμα του Μητροπολίτη μας που το επεδίωκε από το 1995 γίνεται πραγματικότης. Ο ίδιος πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος και ικανοποιημένος γιατί για να φέρει εις πέρας αυτό το όραμα εκτός των δυσκολιών που αντιμετώπισε και την καχυποψία και την συνοδευομένη από πικρόχολα σχόλια εναντιότητα των πολιτών. Όποιος τολμούσε να επιβραβεύσει τις ενέργειες του Δεσπότου αντιμετώπιζε έντονη κριτική. Εμείς ως Δημοτική Αρχή της περιόδου εκείνης υποστηρίξαμε τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Αλέξανδρο με σθένος τόσο στην επίλυση προβλημάτων κατά την εξέλιξη των εργασιών όσο και ηθικά σε αντιπαράθεση με όσους τον επέκριναν. Πρέπει να θυμούνται κυρίως οι τότε Δημοτικοί Σύμβουλοι το θέμα της κατασκευής της γέφυρας πρόσβασης στον χώρο του Γηροκομείου. Η γέφυρα αυτή κόστους 60.000€ θα αποτελέσει μελλοντικά τμήμα δημοτικού δρόμου προς την Δεξαμενή. Παρ΄όλα αυτά υπήρξαν αντιδράσεις διότι εξυπηρετεί κυρίως το Γηροκομείο.

Θα έπρεπε λοιπόν τουλάχιστον όσοι αντιδρούσαν να αναλογισθούν το λάθος τους και να το ομολογήσουν. Το να ζητήσουν συγγνώμη το θεωρώ πάνω από τις δυνάμεις τους.

Εμείς πάντως ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Αλέξανδρο και ευχόμεθα ο Θεός να του δίνει δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

Δ. Α. ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.