Header pic

Pic

Άνοδος στο Ά τοπικό για το Κορακοβούνι

Η 26 Απριλίου είναι η μέρα των μεγάλων ποδοσφαιρικών στιγμών. Ο Παναθηναϊκός νίκησε επάξια στο κύπελλο τον ΠΑΟΚ και, το Κορακοβούνι ανέβηκε στο 'Α τοπικό Πρωτάθλημα της Αρκαδίας.


Η άνοδος έγινε πραγματικότητα το μεσημέρι του Σαββάτου (26/4) στο γήπεδο των Φιλικών, όπου το Κορακοβούνι αντιμετώπισε την Ελπίδα. Ο αγώνας έληξε 1-1 και το Κορακοβούνι έμεινε στην 2η προνομιούχο θέση που ακολούθησε τον Νικηταρά Δολιανών στην 'Α κατηγορία.

Για τον τελευταίο αγώνα, το γκολ του Κορακοβουνίου πέτυχε ο Λυτρίβης στο 48΄ ενώ στο 70΄ η Ελπίδα ισοφάρισε με τον Σταματάκο.

Επιστροφή μετά από έναν χρόνο απουσίας στα μεγάλα σαλόνια! Μπράβο στα παιδιά της ομάδας από το Korakovouni WebRadio και καλή επιτυχία του χρόνου.

Βίντεο από arcadiaportal • Ελπίδα - Κορακοβούνι  1 - 1




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.