Header pic

Pic

Τρίαθλο Σπετσών με αέρα Κορακοβουνίου (φώτο και βίντεο)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τρίαθλο Σπετσών που διεξήχθει στις 27 Απριλίου στο όμορφο νησί των Σπετσών.

Με πάρα πολλές συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, με γνωστούς αθλητές και αθλήτριες όπως τον πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, στο στιλ της πεταλούδας  Ιωάννη Δρυμωνάκο, την Ολυμπιονίκη της Αθήνας 2004 Αθανασία Τσουμελέκα, την Ντενίζ Δημάκη (πρωταθλήτρια Ελλάδας) τον γνωστό ηθοποιό και αθλητή τρίαθλου Πάνο Βλάχο.

 Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν από το Κορακοβούνι οι Παναγιώτης Θεοφιλάς, Ιωάννης Λεβέντης και Κωνσταντίνος Λυτρίβης οι οποίοι έκαναν πολύ καλούς χρόνους με τα αποτελέσματα να τα γνωρίζουμε αύριο. Επίσης η Κυνουρία είχε και άλλους εκπροσώπους όπως ο Ηλίας Ζαρόκωστας από τα Μέλανα και ο Θανάσης Κουτρουμπής από το Ξηροπήγαδο οι οποίοι αμφότεροι έκαναν καλούς χρόνους.

Αξίζει να σημειωθεί η άψογη οργάνωση από πλευράς διοργανωτών, του Δήμου, με τους πολλούς εθελοντές και τους επισκέπτες που κατέκλυσαν το νησί των Σπετσών να συμβάλουν όλοι για την επιτυχία, πράγμα που πρέπει να συμβεί και την επόμενη Κυριακή 4 Μαϊου στο Τρίαθλο που διοργανώνεται στο Παράλιο Άστρος το γνωστό ως AstroMan.

Αποτελέσματα Spetsathlon
κάνετε κλικ εδώ

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες:









Πάνος Βλάχος


Ιωάννης Λεβέντης

Κωνσταντίνος Λυτρίβης



Ιωάννης Δρυμωνάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.