Header pic

Pic

Φυλακισμένοι στο ΕΓΏ...


 Εγώ είπα, εγώ έκανα, εγώ έδωσα, εγώ πήρα, εγώ ξεκίνησα, εγώ και όχι εσύ, όχι εσύ αλλά εγώ....
Αναρωτιέμαι άραγε ποία είναι η πραγματική σημασία της λέξης εγώ. Τι άραγε να σημαίνει και ακούγεται κάθε μέρα και κάθε ώρα της μέρας;


 Τις τελευταίες ημέρες μιας και πλησιάζουν οι ημέρες όχι της Αναστάσεως του Κυριού (που κανονικά αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε γιατί ο ΚΎΡΙΟΣ σταυρώθηκε για εμάς) αλλά των εκλογών ακούω από παντού την λέξη εγώ. Ποτέ την λέξη ΕΜΕΊΣ και ποτέ την λέξη ΜΑΖΊ. Λογικό θα μου πείτε άραγε μιας και πλησιάζει η ώρα και ο κάθε υποψήφιος κάποιας παράταξης θέλει να αυτοπροβληθεί. Σε πολλά σημεία θα συμφωνήσω μπορείς να κολλήσεις την λέξη εγώ για πράγματα προσωπικά ή μείζονος σημασίας.
Όταν όμως υπάρχει ένα θέμα σοβαρό που αφορά ολόκληρη την ΖΩΉ και την κοινωνία που ζούμε τι πραγματικά κάνουμε; Προβάλουμε το εγώ ή εμείς;

 Αφορμή για όλο αυτό ήταν η συγκέντρωση που έγινε στη κεντρική πλατεία του Άστρους για το θέμα της έλλειψης οδηγών ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας μας.

Λίγος κόσμος που πρέπει να αναφερθεί αυτό μιας και από ότι φαίνεται πολλοί είναι αυτοί που τελικά δεν πιστεύουν ότι χρειάζεται να υπάρχει ασθενοφόρο στην περιοχή ίσως γιατί είναι αισιόδοξοι ότι δεν θα συμβεί τίποτα σοβαρό και θα προλάβουν να πάνε με το αυτοκίνητο τους στη Τρίπολη ή στο Άργος.

 Ας πάω πάλι στο ΕΓΏ και μην ξεφύγω από την όποια σκέψη και προβληματισμό θέλω να σας μεταδώσω.
Πρέπει να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε ιστορία χωρίς καμία κόντρα και αντιπαλότητα. Το να ακούμε εγώ έκανα εσύ όχι, εγώ θα κάνω εσύ δεν θα κάνεις, δεν οδηγεί πραγματικά πουθενά. Το μόνο που θα συμβεί είναι ο νοήμον κόσμος να σιχαθεί την όποια κατάσταση και να μην ασχοληθεί πάλι με κανένα πρόβλημα. Ίσως βέβαια αυτός να είναι και ο πραγματικός σκοπός όμως. Να κάνουν τους ανθρώπους να μείνουν εγκλωβισμένοι στο κλουβί τους και να μην ξεσηκωθούν και να συνεχιστεί η καταστροφική πορεία της κοινωνίας.

Για να μην κουράζω γιατί και εγώ κουράζομαι να διαβάζω κατεβατά ολόκληρα θα κλείσω στέλνοντας ένα μήνυμα: Μπροστά θα πάμε μόνο αν είμαστε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ για τον κοινό σκοπό μακριά από πολιτικές και προσωπικές αντιπαλότητες και πιάστε λίγο το ΜΑΖΊ και το ΕΜΕΊΣ και αφήστε την λέξη ΕΓΏ....


Υπογράφων το άρθρο αυτό ο ΑΙΡΕΤΙΚΌΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.