Header pic

Pic

Ο εθελοντικός καθαρισμός στο Ορεινό Κορακοβούνι (φώτο&βίντεο)

  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου διοργάνωσε τον εθελοντικό καθαρισμό Ορεινού Κορακοβουνίου.

  Ο καθαρισμός περιελάμβανε κοπή των χορταριών αλλά και μάζεμα των σκουπιδιών από τα μονοπάτια και τους δρόμους του χωριού. Σκοπός του συλλόγου είναι το χωριό να είναι καθαρό και εν όψη των ημερών του Πάσχα αλλά και για την πρωτομαγιά όπου πλήθος κόσμου επισκέπτεται το Ορεινό Κορακοβούνι.  Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική δείχνοντας έτσι την αγάπη που έχει ο κόσμος για το Ορεινό Κορακοβούνι.
 Με το τέλος του καθαρισμού ο σύλλογος ευχαρίστησε τους εθελοντές κάνοντας τους το τραπέζι στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Ορεινού Κορακοβουνίου.

Δείτε παρακάτω βίντεο με τον καθαρισμό και με τις δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου Λυτρίβη Γεώργιου  καθώς και φωτογραφίες 

















1 σχόλιο:

  1. Πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες. Ελπίζω και φέτος να γίνει μια προσπάθεια, το χρειαζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.