Header pic

Pic

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 4 ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΔΟΧ 2 ΜΗΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ


 Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού,
με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) συνολικά μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που εδρεύει στο Άστρος, με ειδικότητα ΠΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ (εν ελλείψει ΔΕ).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας
Κυνουρίας Τ.Κ. 220 01 Άστρος Αρκαδίας
, απευθύνοντάς την, στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη: κα. Πουλημένου Ανθούλα και κα. Κοδέλλα Σοφία (τηλ. επικοινωνίας: 27553-60121, 27553-60122) από 22/5/2014 μέχρι και την 27/5/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ.
Δείτε ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.