Header pic

Pic

Υποστηρίζω στην αξιοποίηση του δημοτικού σχολείου του Κορακοβουνίου

Πριν λίγο καιρό, μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το χωριό τους, ξεκίνησαν μια προσπάθεια για την αξιοποίηση του δημοτικού σχολείου του Κορακοβουνίου. Η ιδέα "έπεσε" στο τραπέζι, αυτοί συμφώνησαν και πίστεψαν στο ακατόρθωτο, να ...


... ανοίξουν το σχολείο πάλι, όχι βέβαια σαν σχολείο, αφού όλοι ξέρουμε πως είναι πλέον αδύνατο, αλλά σαν χώρο πολιτισμού και επιμόρφωσης. 

Ζητάμε την δική σας αρωγή, την βοήθειά σας γιατί δεν είναι η μια χούφτα άνθρωποι που προσπαθούν αλλά όλοι εμείς, αυτοί που θέλουν να δουν το χωριό τους καλύτερο, να ζουν σε καλύτερο περιβάλλον.

Πώς μπορούμε όλοι να κάνουμε την χούφτα κάτι παραπάνω από 5 δάκτυλα, να γίνουν 10, 20, 100, χίλια; Πολύ απλά με μια ηλεκτρονική υπογραφή εδώ → http://chn.ge/PP1EDl

Γιατί η ρίζα ορίζει πόσο δυνατό θα γίνει το δέντρο και όσο πιο ισχυρές ρίζες έχει, τόσο μεγαλύτερο γίνεται και σκεπάζει με τη φυλλωσιά του τον κόσμο.



KWR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.