Header pic

Pic

Προσλήψεις με σύμβαση εργασίας από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

 Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, που εδρεύει στο Άστρος, και συγκεκριμένα:


- Ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστής μηχανήματος έργου (εκσκαφέα – φορτωτή) (ομάδας Β΄ τάξης Δ΄) διάρκειας 6 μηνών.

- Ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστής μηχανήματος έργου (καλαθοφόρου) (ομάδας Γ΄ τάξης Γ΄) διάρκειας 6 μηνών.

- Δύο (2) άτομα ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρου (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) διάρκειας 6 μηνών.

- Εννέα (9) άτομα ΥΕ Εργατών καθαριότητας – συνοδοί απορριμματοφόρου διάρκειας 6 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Άστρος, Τ.Κ. 22001, υπόψιν κας Πουλημένου Ανθούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2755360122). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση με τα δικαιολογητικά εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.