Header pic

Pic

Οι Έλληνες φοιτητές της νομικής πρώτοι στον κόσμο!

Τέσσερις Έλληνες τελειόφοιτοι της Νομικής Αθηνών είναι οι νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού εικονικής δίκης ELSA. Στον τελικό του διαγωνισμού, που έγινε στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη, νίκησαν του τελειόφοιτους του... 


...Χάρβαντ ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν 117 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, το φετινό θέμα αφορούσε σε νομική διαφορά μεταξύ δύο κρατών-μελών του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου), ενός ανεπτυγμένου και ενός αναπτυσσόμενου, η οποία ανέκυψε λόγω της απόφασης του τελευταίου να ανακρατικοποιήσει τις υπηρεσίες ύδρευσης - αποχέτευσης, μετά μία περίοδο –όχι ιδιαίτερα επιτυχούς– ιδιωτικοποίησης.

Η ομάδα αποτελείται από τους Άννα Βεντουράτου, Περσεφόνη Βερνάδου, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο και τον Παναγιώτη Κυριάκου. Για να φθάσουν στον τελικό απέκλεισαν τις ομάδες των American University Washington και Rhodes University (Ν. Αφρική), την ομάδα του Παν. του Hong Kong, και στον ημιτελικό το Πανεπιστημίο του Amsterdam.

Φωτογραφία: Η νίκη συνοδεύτηκε με selfie, που συμμετέχουν και οι προπονήτριες της ομάδας.

ΠΗΓΗ: athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.