Header pic

Pic

Δηλώση του προέδρου Κορακοβουνίου για τις εκλογές

 Δήλωση για την επανεκλογή του, αλλά και την εκλογή του νέου Δήμαρχου κ.Παναγιώτη Μαντά, έκανε ο πρόεδρος της Τ.Κ Κορακοβουνίου Λυτρίβης Αθανάσιος ο οποίος έλαβε 160 σταυρούς βγαίνοντας πρώτος σε προτίμηση στη Τοπική Κοινότητα Κορακοβουνίου

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι μου 

 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας και την τιμή που μου κάνατε. Μου δίνει μεγάλη δύναμη δείχνοντας ότι η προσφορά που είχα από την θέση του πρόεδρου την τριετία που πέρασε δεν πήγε χαμένη. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, αφού τον συγχαρώ για την θριαμβευτική εκλογή του, τον νέο Δήμαρχο κ.Παναγιώτη Μαντά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να με βάλει στο ψηφοδέλτιο του.

 Μαζί και ενωμένοι όλοι ΕΜΕΙΣ θα προχωρήσουμε με γνώμονα το καλό του τόπου μας και του χωριού μας. 

 Λυτρίβης Αθανάσιος


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.