Header pic

Pic

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Korakovouni Web Radio και εκλογές


 Μιας και έχουμε λιγότερο από ένα μήνα για τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές αλλά για τις ευρωεκλογές το Κορακοβούνι Web Radio αποφάσισε
να δώσει βήμα σε  όσους και όσες είναι υποψήφιοι-ες στις εκλογές αφού βέβαια αυτοί μας αποστείλουν στο email (korakovouniwr@gmail.com) μας τα κείμενα τους προς δημοσίευση. Δεν θεωρούμε σωστό να παίρνουμε κείμενα που ο κάθε υποψήφιος έχει στείλει σε οποιοδήποτε μέσο ενημέρωσης και να το κάνουμε ανάρτηση χωρίς να έχουμε κάποια ειδοποίηση.

Δε μεροληπτούμε προς καμία πολιτική παράταξη, οι έννοιες της ουδετερότητας και αμεροληψίας είναι αυτές που μας χαρακτηρίζουν γι' αυτό και δεν υιοθετούμε κανένα πολιτικό χαρακτηρισμό ή επίθετο. Η ομάδα του KWR είναι πολιτικά ουδέτερη.

Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε έναν υποψήφιο και να τιμήσει την ψήφο που θα λάβει με έργα και πράξεις προς το κοινό συμφέρον.

Η ομάδα του Korakovouni Web Radio

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.