Header pic

Pic

Η εκδήλωση στο Δημοτικό Αγίου Ανδρέα-Πραστού-Κορακοβουνίου (Βίντεο&φώτο)


 Μια όμορφη εκδήλωση είχαν και ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα Πραστού και Κορακοβουνίου εχτές (Πέμπτη 12-6-2014) το βράδυ.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον λόγο του διευθυντή του σχολείου κ.Νίκου Κωσταντόπουλου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου, έκανε και μια αναφορά στο θέμα της εκδήλωσης που ήταν "Ήθη έθιμα του τόπου και ασχολίες των κατοίκων. Ο τόπος μας" και  στους συντελεστές της.

Τη σκυτάλη πήρα οι μικροί μαθητές που παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα παρουσιάζοντας διάφορα ήθη και έθιμα της περιοχής, επαγγέλματα, ασχολίες των κατοίκων, όπως το μάζεμα της ελιάς. το θέρος, το ψάρεμα, η παραγωγή του ψωμιού κ.α.


 Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Ανδρέα Πραστού και Κορακοβουνίου αναμνηστικά δώρα στους μαθητές της ΣΤ΄τάξης που αποχωρούν με πολλές αναμνήσεις από το δημοτικό και μπουφές με πλούσια εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση













Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.