Header pic

Pic

Με τον Jay στο Mundial η Εθνική μας. Ο Έλληνας της Β. Ιρλανδίας

Την ώρα που ο Γιώργος Σαμαράς χάριζε στην Εθνική Ελλάδας την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, σε ένα σπίτι της πόλης Λούργκαν στη Βόρεια Ιρλανδία ένα 11χρονο αγόρι το... έβλεπε στο όνειρό του! «Πριν πέσει για ύπνο ο Τζέι μάς είπε με σιγουριά: "Ο Σαμ θα σκοράρει και η Ελλάδα θα προκριθεί!" Και να που έγινε...».

Ο πατέρας του μικρού Τζέι με το σύνδρομο Down μίλησε στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» για τις στιγμές που έζησε ο μεγάλος θαυμαστής του «Σαμ» την... επόμενη μέρα του αγώνα: «Εμείς το είδαμε σε ζωντανή μετάδοση, αλλά όχι και ο Τζέι. Ηταν πολύ αργά και έπρεπε να κοιμηθεί. Ετσι γράψαμε το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού σε DVD και το παρακολούθησε αμέσως μόλις ξύπνησε. Δεν του είπαμε τι έγινε στο ματς. Ηθελε να δει από μόνος του την εξέλιξη του αγώνα χωρίς να γνωρίζει το τελικό σκορ», ήταν τα λόγια του Μάρτιν Μπίτι, ο οποίος περιέγραψε καρέ καρέ τους πανηγυρισμούς του γιου του.

«Κάθε φορά που έπαιρνε ο Σαμαράς την μπάλα στα πόδια, ο Τζέι τον παρότρυνε να σουτάρει για να σκοράρει. Οταν κέρδισε η Ελλάδα το πέναλτι ήταν σίγουρος για τον φίλο του. Μόλις σκόραρε δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει. Δεν θυμάμαι τον Τζέι να χαίρεται τόσο πολύ ύστερα από γκολ του 'Σάμι'. Ούτε καν σε αγώνα της Σέλτικ!». Οπως είναι γνωστό ο Γιώργος Σαμαράς διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με τον 11χρονο Τζέι, με αποκορύφωμα την κίνησή του να τον πάρει αγκαλιά αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Σκοτίας και να τον οδηγήσει στους πανηγυρισμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.


«Ολοι στην οικογένεια υποστηρίζουμε την Ελλάδα για χάρη του Σαμαρά. Περισσότερο όμως για χάρη του Τζέι, που είναι φανατικός θαυμαστής του! Πραγματικά χάρηκε με την ψυχή του την πρόκριση της ομάδας σας στην επόμενη φάση. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ έξυπνα και δίκαια νίκησε. Μάλιστα ο Τζέι πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό!! Μακάρι να τα καταφέρετε. Θα είμαστε δίπλα σας».

Ερωτηθείς αν έμαθε ο Τζέι ότι ο Σαμαράς δεν θα παίζει του χρόνου στη Σέλτικ, ο Μάρτιν Μπίτι αποκρίθηκε: «Ναι, το ξέρει. Εχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ και κάθε -μα κάθε- βράδυ προσεύχεται να επιστρέψει στην ομάδα. Θα τον αγαπάμε πάντα τον Γιώργο. Είναι πραγματικός τζέντλεμαν και κόσμημα για τη χώρα σας. Εχει αλλάξει τη ζωή ενός αγοριού...».

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.