Header pic

Pic

Πόσο έχεις μεγαλώσει; -Ενα site αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια, χωρίς έλεος

Οι πάντες μπορούν να πουν με ευκολία πόσο χρονών είναι, έστω κι αν κάποιοι το εξομολογούνται μόνο στον εαυτό τους με ειλικρίνεια. Πόσο όμως έχουν μεγαλώσει; Μία ιστοσελίδα δίνει την απάντηση.

Το «You're getting old»- «Μεγαλώνεις»- χρειάζεται απλά την ημερομηνία γέννησης και απευθείας παραθέτει κάθε απίθανο τρόπο για να εκτιμήσει κανείς πόσο ακριβώς έχει μεγαλώσει. Από τον αριθμό των φορών που έχει χτυπήσει η καρδιά του ή έχει αναπνεύσει από τη στιγμή που ήρθε σε αυτό τον κόσμο, μέχρι την απόσταση που έχει διανύσει όσο η Γη κινείται γύρω από τον ήλιο με τον ίδιο ως «επιβάτη».

Αν αυτά δεν είναι αρκετά, η ιστοσελίδα θυμίζει τα γεγονότα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας του καθενός, αλλά περιλαμβάνει και ένα αρκετά μακάβριο γράφημα. Εκείνο που δείχνει πόσα άτομα που έχουν γεννηθεί την ίδια ημερομηνία παραμένουν εν ζωή.

Αν θέλετε να μετρήσετε με αυτό το διαφορετικό τρόπο την ηλικία σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ

Πηγή:www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.