Header pic

Pic

Beach Vault: Το απόλυτο αξεσουάρ παραλίας που θα σας σώσει από τους κλέφτες [εικόνες & βίντεο]

 Οι κλοπές πολύτιμων αντικειμένων στην παραλία δεν είναι κάτι ασυνήθιστο και σίγουρα προκαλούν πονοκέφαλο στους λουόμενους. Για τον λόγο αυτό, ο Marcal Da Cunha σχεδίασε το Beach Vault, το απόλυτο αξεσουάρ παραλίας.


Πρόκειται για μία φορητή συσκευή, που μοιάζει με μεγάλη πλαστική βίδα και είναι σχεδιασμένο ώστε να θάβεται στην άμμο και στη συνέχεια να καλύπτεται με την πετσέτα θαλάσσης.

Το Beach Vault είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει το πορτοφόλι σας, τη φωτογραφική σας μηχανή, το κινητό σας τηλέφωνο καθώς και ό,τι άλλο θέλετε να κρατήσετε ασφαλές όση ώρα θα κάνετε το μπάνιο σας. Να σημειωθεί πως το εσωτερικό του είναι αδιάβροχο, με αποτέλεσμα τα αντικείμενά σας να διατηρούνται στεγνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.