Header pic

Pic

Παράλιο Άστρος: Παρκάρετε όπου και όπως θέλετε

Απείρου κάλλους και δείγματα άριστης τεχνικής έδειξαν διάφοροι οδηγοί με τα "ασυναγώνιστης ομορφιάς" παρκαρίσματά τους στο Παράλιο Άστρος. Μετά από πολύ κόπο και...


... φυσικά σκέψη για τον συμπολίτη μας, όπως και για άτομα με κινητικά προβλήματα ή ηλικιωμένους που θα' θελαν να χρησιμοποιήσουν ένα από τα λιγοστά πεζοδρόμια του Παραλίου Άστρους, αποφάσισαν πως ο τρόπος που άφησαν τα αυτοκίνητά τους εξυπηρετεί όλους τους ανθρώπους.

Μερικοί έρχονται διακοπές, αλλά φέρνουν και τις κακές συνήθειές τους από τις πόλεις, ενώ άλλοι νομίζουν πως είναι το κτήμα τους ή απλά δεν έχουν μάθει να ζουν με άλλους ανθρώπους, πόσο μάλλον να σκεφτούν μήπως και τυχόν εμποδίζουν κάποιον. 

"Άλλωστε ρε φιλαράκο εμείς θα φτιάξουμε τον κόσμο... χαχα μαγκάκος, κοίτα πως παρκάρω ο λεβέντης!!!"




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.